lauantai 3. marraskuuta 2018

I love me- messut 2018

Tänä vuonna kävin ensimmäistä kertaa I love me- messuilla. Useampana vuonna koko tapahtuma on mennyt ohi. Nyt oltiin ajoissa liikkeellä. Lähdettiin reissuun pikkusiskon ja parin ystävän kanssa. Tällaiselle "maalaiselle" ihmismäärä yllätti vaikka tiedettiin, että isot messut vetää paljon ihmisiä!


https://issuu.com/messukeskus/docs/ilm18_messulehti_issuu

Itseäni kiinnosti terveystuotteet ja lisäravinteet.  Foodinin osastolla oloni oli kuin lapsella lelukaupassa! Ostoskoriin valikoitui vanhoja tuttuja sekä uutena tuttuna kookossokeri! Meillä ei enää juurikaan käytetä valkoista sokeria vaan olenkin käyttänyt ahkerasti kookossokeria leivonnassa. Perinteiset herkut ovat vaihtuneet terveellisiin vaihtoehtoihin. Lapset ovat tykänneet myös ja ovat olleet innoissaan kokeilemassa uusia juttuja.


Mukaan tarttui myös Curaproxin valkaisevaa hammastahnaa kaksin kappalein. Tahnaa voi ostaa esim. sokokselta tai apteekista. Sokoksella yksi tuubi maksaa 24,90e ja messutarjouksena 10e/kpl. Otin kotona kuvat hampaista ennen käytön aloitusta ja piakkoin otan uudet kuvat jotta voin vertailla onko tahnasta ollut hyötyä.
Coconut suihkuvaahto oli pettymys. Vaahto on ihanan tuoksuista ja levittyy mukavasti, mutta jättää ihon tosi nihkeäksi.Kotiinviemisiksi ostin minulle ja miehelleni isot hamam-pyyhkeet. Pyyhkeet ovatkin juuri niin ihanat kuin on kehuttu! Pyyhkeet on 100% puuvillaa, imukyky on loistava ja kuivuvat hetkessä 💛


Fitverstaan someninjana piti tottakai käydä moikkaamassa tyyppejä! Fitverstaan messupisteellä riitti kuhinaa ja aina yhtä energisiä tyyppejä!


Käytiin biozelin pisteellä ottamassa yhteiskuva hyvän ystäväni kanssa. Tässä vaiheessa elettiin jo messupäivän loppua. Aikainen herätys, matkustus ja päivä messuilla näkyi jo naamalla 😂


Messut olivat ihan jees. Arvosanaksi antaisin summasummarum 3½/5 ★
Järjestelyt toimi hyvin ja asiointi oli mutkatonta. Kauneudenhoito ja meikkijuttuja oli omaan makuun liikaa, mutta ymmärrän, että ne vetävät paljon ihmisiä. Monelle pisteelle olikin isot jonot. Pikkusisko pohjoisen tyttönä jopa vähän järkyttyi miten röyhkeitä ihmiset olivat. Ihmiset käveli päälle ja tönivät. Tämä on yksi syy miksi en yleensä lähde suuriin tapahtumiin! Toisten huomioiminen unohtuu täysin. Suurkaupungeissa matkustaneena jaksan aina ihmetellä tätä suomen kulttuuria. Jos miljoonakaupungeissa osataan ottaa muut huomioon niin miksei meillä Suomessa? 
Viikonloppu oli kuitenkin erittäin onnistunut. Paras mahdollinen seura sekä pieni irtiotto arjesta tekee aina hyvää! 


- Reeta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suklaabrownie ilman maitoa ja valkoista sokeria

Tänä syksynä olen saanut palan itseäni takaisin! Pari vuotta kadoksissa ollut luova puoli minusta on palannut. En ole koskaan ollut mas...